header image
Projectaanpak

Bij Spijkerman Prefab beton geldt het uitgangspunt: 'zeg maar hoe u het hebben wilt’! Dit vereist van de mensen van Spijkerman natuurlijk een optimale inzet en maximale betrokkenheid, vanaf de eerste bespreking tot en met de sleutelklare oplevering. Deze inzet en betrokkenheid is er niet alleen bij de levering van standaard producten maar ook voor complexe behuizings- en inrichtingsvraagstukken.

Nauwkeurige inventarisatie
In onze eerste inventarisatie worden al uw eisen en wensen op een rij gezet. Op basis van onze ervaring stellen we de benodigde technische, organisatorische en gebruiksgerelateerde vragen, zodat eventuele verrassingen in een later stadium voorkomen kunnen worden.

Transparante offerte
De volgende stap is een gedetailleerde oplossing waarin alle klantspecifieke eisen zijn verwerkt. Die oplossing wordt vertaald in een overzichtelijke offerte waarin onderscheid wordt gemaakt in de prefab betonproducten, de civieltechnische werkzaamheden en de installatietechnische onderdelen.

Realisatie volgens plan
Na goedkeuring van de aanbieding neemt Spijkerman Prefab Beton de complete resultaatverantwoordelijkheid. Dat betekent een strakke coördinatie van de werkzaamheden en continu overleg met opdrachtgever en projectpartners.
Deze manier van werken staat garant voor een oplevering waarin u zich als opdrachtgever herkent, een minimum aan overlast voor de omgeving en een tijdsplanning die wordt gehaald. Zoals afgesproken. Daar staat Spijkerman voor!

Projectaanpak