header image
Waarom Spijkerman?

Er zijn vele aanbieders van Prefab Betonnen producten. Wie kiest voor de producten van Spijkerman Prefab Beton verzekert zich van een combinatie van voordelen die nergens anders in Nederland en Belgi� voorhanden is!

Prefab betonnen Behuizingen van Spijkerman: Absolute kwaliteit!

Kwaliteit is ons uitgangspunt. Niet alleen van de technische installatie, ook de betonnen behuizing voor de installatie. De absolute kwaliteit en waterdichtheid van haar Prefab Beton garandeert Spijkerman dertig jaar! Hoe dan ook, waar dan ook. Onze behuizingen zijn bestand tegen zowel intern als extern geweld. Bij een interne explosie is de omgeving veilig en bij schade van buitenaf is de installatie beschermd.

Totaalverantwoordelijkheid
Spijkerman levert een totaalpakket. Dat betekent dat wij indien gewenst de sondering, het grondwerk, de fundering, plaatsing en montage verzorgen. Ook voor de technische installatie kunt u bij ons terecht. Samen met onze gespecialiseerde partners nemen we de totaalverantwoordelijkheid voor het functioneren van de stations in uw netwerk.

Prefab Betonelementen voor diverse toepassingen. Spijkerman heeft een breed productenscala van prefab betonelementen voor diverse toepassingen. Wij leveren natuurlijk standaard prefab betonelementen voor een scherpe prijs maar Spijkerman is onderscheidend in prefab maatwerk en de ontwikkeling van prefab betonnen oplossingen.

Korte levertijden
In Nederland en Belgi� is Spijkerman Prefab Beton een opvallend klantgerichte, flexibele en pro-actieve organisatie die gekenmerkt wordt door zeer korte communicatielijnen. Dit geldt ook voor complexe projecten die in een relatief korte periode moeten worden gerealiseerd.

Concurrerende prijsstelling
Bovenstaande voordelen combineert Spijkerman Prefab Beton altijd met een prijs die absoluut concurrerend is. Meer dan 35 jaar ervaring en ruim 3000 opgeleverde stations geven de garantie dat Spijkerman een aantrekkelijke partner voor u als opdrachtgever is